70 godina postojanja skole

Članci

Poštovani učesnici,

Vaše prijave su pristigle i sa ponosom Vas obaveštavamo da će na 61. Festivalu muzičkih i baletskih škola Srbije učestvovati čak 64 muzičke škole! Pre nego što Festival počne dajemo nekoliko informacija za koje verujemo da Vam mogu koristiti.

Takmičarski deo programa odvijaće se u Svečanoj sali naše škole (ekipe solista i kamerni ansambli) i u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina (orkestri). U toku trajanja Festivala radno vreme Muzičke škole ''Josif Marinković'' biće od 7:00 do 22:00. Nastupi takmičara održavaće se u periodu od 8:30 do 20:00, a pored redovnih termina biće moguće probati u Svečanoj sali i dodatno – u dogovoru sa domaćinom.

Ukoliko tako planirate, neophodno je da na vreme rezervišete smeštaj i ručak/večeru za Vašu ekipu. Pojedine mogućnosti vidljive su i na našoj stranici, a prilikom rezervacije obroka u preporučenim lokalima bilo bi poželjno da naglasite da ste učesnici 61. Festivala muzičkih i baletskih škola Srbije.

Svakoj školi biće određen domaćin/dežurni nastavnik iz našeg kolektiva, a ime i kontakt domaćina biće Vam poznati neposredno pre početka Festivala. Zaduženja domaćina odnosiće se na: doček gostiju, usmeravanje na porodice kod kojih će učenici prenoćiti (ukoliko ste to naglasili u anketi) i smeštaj za nastavnike (ukoliko je potrebno), raspoređivanje na učionice za usviravanje, komunikaciju sa Sekretarom žirija a u vezi sa konačnom prijavom učesnika, upućivanje na restorane u kojima ste rezervisali obrok, povezivanje sa vodičima iz Narodnog muzeja Grada Zrenjanina i Turističke organizacije Grada Zrenjanina (ukoliko želite da na taj način upoznate znamenitosti Zrenjanina).

Rezultati 61. Festivala muzičkih i baletskih škola Srbije objavljivaće se na dnevnom nivou i biće vidljivi na našem sajtu. Na isti način biće poznata i imena takmičara koji su odabrani za nastup na koncertu povodom zatvaranja Festivala. Molimo Vas da pratite dešavanja i novosti sa Festivala, te da svom domaćinu na vreme potvrdite dolazak i nastup na završnom koncertu.

Radujemo se našem skorašnjem susretu i sa nestrpljenjem Vas iščekujemo!

DOBRODOŠLI!

Poveži se sa nama

Mi smo i na socijalnim mrežama. Poveži se sa nama da budemo u kontaktu!