70 godina postojanja skole

   Zahvaljujući Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu, nacionalne manjine – nacionalne zajednice, učenici i nastavnici Muzičke škole ''Josif Marinković'' su u subotu, 10. marta 2018. godine, posetili 13. Međunarodni sajam obrazovanja ''Putokazi'' u Novom Sadu.

Učenici naše škole, u pratnji profesora, bili su u prilici da putem neposredne komunikacije sa predstavnicima obrazovno-vaspitnih institucija steknu informacije o mogućnostima nastavka školovanja na akademskom nivou.

Osim toga, učenici su mogli da isprate i brojne programske sadržaje koji čine sastavni deo Sajma. Tako    su  prisustvovali  predstavljanju projekta ''Infoholik NS – integrisana srednjoškolska veb redakcija'' – vannastavne aktivnosti u srednjim školama, realizovanog u saradnji sa Dečjim kulturnim centrom Novog Sada. Projekat su prezentovali predstavnici integrisane srednjoškolske veb redakcije, čija je tema bila: ''Infoholik NS kao model za informisanje srednjoškolaca na teritoriji AP Vojvodine'', ''Sajam obrazovanja iz ugla jednog srednjoškolca''.

Pomenuti projekat deo je programskih aktivnosti – predavanja i panel diskusija, objedinjenih sloganom ''Izazovi modernog obrazovanja'', koje je u okviru Sajma obrazovanja ''Putokazi 2018'' organizovao Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine nacionalne zajednice.

Pozitivan utisak o poseti Sajmu obrazovanja ''Putokazi 2018'' upotpunilo je istovremeno održavanje 24. Međunarodnog SALONA KNJIGA i 23. Međunarodne izložbe umetnosti ART EXPO.

Sredstva za posetu naših učenika i nastavnika Sajmu obrazovanja dobijena su putem Konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti podizanja kvaliteta obrazovno-vaspitnog procesa srednjeg obrazovanja – troškovi organizovanog prevoza učenika srednjih škola sa sedištem u AP Vojvodini na Sajam obrazovanja u Novom Sadu, za 2018. godinu, raspisanom od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice.

Sve fotografiije sa posete 13. Međunarodnom sajmu ''Putokazi'' možete videti ovde.

Poveži se sa nama

Mi smo i na socijalnim mrežama. Poveži se sa nama da budemo u kontaktu!