61 festival

Veče sa klarinetom

   U sredu, 15. novembra 2017, sa početkom u 17:30, u Svečanoj sali će se održati koncert pod nazivom ''Veče sa klarinetom''. Nastupiće Isidora Vlašić, učenica III razreda srednje škole u klasi profesora Andreja Gigića, kao i učenici Muzičke škole ''Isidor Bajić'' iz Novog Sada, Đorđe Stamenković, Matija Francuski i Matija Raičević, čiji je profesor Đuro Pete. Klavirski saradnici su Marieta Gigić i Duško Švonja.

Ulaz je slobodan.

 

PROGRAM:

Isidora Vlašić

C. M.Weber: Končertino Es-dur

J. Mouquet: Solo de concours

Klavirska saradnja: Marieta Gigić

Klasa: Andrej Gigić

 

Đorđe Stamenković:

R.Clerisse: Promenade

J.Naulais: Prise de beck

Klavirska saradnja: Duško Švonja

Klasa: Đuro Pete

 

Matija Francuski:

C.Stamitz: Koncert br.3 B-dur,I stav

Klavirska saradnja: Duško Švonja

Klasa: Đuro Pete

 

Matija Raičević:

C.M.Weber: Koncert br.1 f-mol, I stav

H.Rabaud: Solo de concours

K.Penderecki: Prelude for clarnet solo

Klavirska saradnja: Duško Švonja

Klasa: Đuro Pete

 

DOBRODOŠLI!

Kutija poverenja

   Obaveštavamo vas da je u hodniku škole, u prizemlju postavljena ''Kutija poverenja''. To je naše malo školsko sanduče u koje možete ubacivati poruke i pisma sa pitanjima, predlozima, sugestijama, pohvalama i žalbama, koje mislite da možemo rešiti. Posebno vas molimo da prijavite bilo koji oblik nasilja ili diskriminacije u školi. Sve poruke koje budu ubačene u kutiju mogu (a ne moraju) biti anonimne.

Kutiju su oslikali učenici prvog i drugog razreda srednje muzičke škole: Mila Bibin, Fajka Stefan Gabrijel, Laura Bosnić, Milica Maćević, Vanja Mihić, Katarina Dimić i Dunja Milić sa profesoricom građanskog vaspitanja Dušankom Đorđević, koja je takođe i likovni pedagog.

Svrha postavljanja ''Kutije poverenja'' je pružanje mogućnosti vama da učestvujete u radu i razvoju škole. Kutiju će otvarati pedagog i psiholozi iz stručne službe škole, a na vaša pitanja (koja su od opšteg značaja) i sugestije odgovaraćemo putem školskog sajta i na sednicama Učeničkog parlamenta. U saradnji sa rukovodstvom škole potrudićemo se da što efikasnije rešavamo probleme i usvajamo dobre predloge. Takođe ćemo vam davati i mesečne ''teme'' na koje bismo želeli da saznamo kakva su vaša razmišljanja i stavovi.

U nadi da će ovaj vid komunikacije doprineti da se u vašoj školi osećate prijatnije i bezbednije, srdačno vas pozdravljamo!

Pedagoško-psihološka služba i Tim za prevenciju nasilja

Prvi javni čas u školskoj 2017/18. godini

   Prvi javni čas u ovoj školskoj godini biće održan u Svečanoj sali škole u sredu, 8. novembra, sa početkom u 17:30.

Na programu će biti dela Baha, Mocarta, Vebera, Elertona, Vasiljeva, Derbenka, Vilja Lobosa, Prebande i drugih, a nastupiće učenici osnovne i srednje škole sa odseka klavira, gitare, violine, flaute, harmonike, klarineta i solo pevanja.

DOBRODOŠLI!

Koncert: Klavirski duo Tea Dimitrijević i Dejan Subotić

   Koncert klavirskog dua koji čine pijanisti sa Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, Tea Dimitrijević i Dejan Subotić, održan je u ponedeljak 6. novembra, u Svečanoj sali naše škole. Na programu su bila dela Miloša Petrovića, Melani Bonis, Svetislava Božića, Ivana Jevtića i Ane Krstajić, a izvođači su obogatili svoj nastup govoreći o delima, u cilju edukacije publike koju su činili pretežno učenici srednje škole.

Ovaj koncert organizovan je pod pokroviteljstvom ''Sokoj-a''

Kontakt

Za sva pitanje možete nas kontaktirati putem:

  •  Telefon: +381 (0) 23/561-104

Poveži se sa nama

Mi smo i na socijalnim mrežama. Poveži se sa nama da budemo u kontaktu!