70 godina postojanja skole

Sredstva ostvarena donacijama Grada Zrenjanina

školska 2017/18. godina

Sredstva za zamenu četiri fasadna prozora

Odobrenjem gradonačelnika Zrenjanina, gospodina Čedomira Janjića, Grad Zrenjanin donirao je sredstva za sanaciju, odnosno zamenu četiri oštećena fasadna tavanska prozora, novim prozorima na objektu Muzičke škole "Josif Marinković" na fasadi prema Narodnom Muzeju.

 

Sanacija je izvedena u skladu sa prethodno izrađenom tehničkom dokumentacijom – idejnim projektom, uz saglasnost Zavoda za zaštitu spomenika kulture Zrenjanin. 

 

školska 2016/17. godina

Pomoć za realizaciju 61. Festivala muzičkih i baletskih škola Srbije

 

 

Odobrenjem zahteva za finansiranje troškova organizacije 61. Festivala muzičkih i baletskih škola Srbije, Grad Zrenjanin u velikoj meri je pomogao realizaciju ove važne manifestacije čiji smo domaćini bili u maju 2017. godine. Od dobijenih novčanih sredstava škola je kupila kamere, memorije i stalke za kamere, za potrebe snimanja takmičarskog i propratnog programa Festivala. Pored toga, Grad je obezbedio i novčana sredstva od kojih su pokriveni troškovi za potrebe stručnog žirija koji se sastojao od desetoro eminentnih profesora iz različitih delova Srbije, kao i sredstva za štampanje promo-materijala za potrebe Festivala.

 

 

školska 2015/16. godina

Novi instrumenti u Muzičkoj školi ''Josif Marinković'' Zrenjanin 

Krajem školske 2015/16. godine naša škola je postala bogatija za dva nova instrumenta: električni klavir marke ''Kawai'' i bubnjeve marke ''Yamaha''. Ovi instrumenti trenutno se nalaze u učionicama broj 7 i 8 i koriste se u cilju poboljšanja kvaliteta nastave solfeđa i udaraljki, ali će se takođe koristiti i prilikom nastupa naših učenika van škole, u salama i na otvorenim prostorima širom Zrenjanina.

 

Ovom prilikom se zahvaljujemo Gradonačelniku, gospodinu Čedomiru Janjiću, kao i Gradu Zrenjaninu koji nam je pružio finansijsku pomoć za nabavku ovih instrumenata. Možemo sa ponosom konstatovati da naša okolina ''ima sluha'' za potrebe mladih talenata, kao i za budućnost kulture i obrazovanja.

Poveži se sa nama

Mi smo i na socijalnim mrežama. Poveži se sa nama da budemo u kontaktu!