70 godina postojanja skole

Rezultati X Vojvođanskog festivala harfe

Rezultate X Vojvođanskog festivala harfe možete pogledati OVDE

Poseta 14. Međunarodnom sajmu obrazovanja ''Putokazi''

Zahvaljujući Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu, nacionalne manjine – nacionalne zajednice, učenici i nastavnici MuziPutokazičke škole „Josif Marinković“ su u četvrtak, 7. marta 2019.godine, posetili 14. Međunarodni sajam obrazovanja „Putokazi“ u Novom Sadu.

Učenici naše škole, u pratnji profesora, bili su u prilici da putem neposredne komunikacije sa predstavnicima obrazovno-vaspitnih institucija steknu informacije o mogućnostima nastavka školovanja na akademskom nivou. IzuzPutokaziev promocije škola i fakulteta - državnog i privatnog sektora, kvalitetu ovogodišnjeg Sajma doprinela je prezentacija stranih obrazovnih institucija, u organizaciji Novosadskog sajma.

Osim toga, učenici su mogli da isprate i brojne programske sadržaje koji čine sastavni deo Sajma, kao što su: predavanje na temu “Savremena obrazovna tehnologija u praksi” u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu, propise, nacionalne manjine-nacionalne zajednice ili okrugli sto na temu “Poslovno ime obrazovanja iz ugla učeničkih zadruga, kompanija i dualnog obrazovanja” u organizaciji Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Pozitivan utisak o poseti Sajmu obrazovanja „Putokazi 2019“ upotpunilo je istovremeno održavanje 25. Međunarodnog SALONA KNJIGA i 24. Međunarodne izložbe umetnosti ART EXPO.

Sredstva za posetu naših učenika i nastavnika Sajmu obrazovanja dobijena su putem Konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti podizanja kvaliteta obrazovno-vaspitnog procesa srednjeg obrazovanja – troškovi organizovanog prevoza učenika srednjih škola sa sedištem u AP Vojvodini na Sajam obrazovanja u Novom Sadu, za 2019.godinu, raspisanom od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice.

 

  Putokazi  Putokazi  Putokazi  Putokazi

Rezultati Takmičenja mladih pijanista 2019.

Rezultate Takmičenja mladih pijanista možete pogledati OVDE

Pripremna nastava 2018/2019

PRIPREMNA NASTAVA
za upis u srednju školu

... iz solfeđa i teorije muzike održavaće se  svake subote od 02. februara 2019. godine, pa do prijemnog ispita (početak  juna).

    Nastava će se realizovati u terminu  
od 10:00 do 11:30  časova.

    Sva bliža obaveštenja možete dobiti u prostorijama  škole:
    
    ulica: Trg Slobode 7, 23000 Zrenjanin

ili na telefon:

    tel: (023) 561 104

a pitanja možete poslati i na mail:

    e-Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poveži se sa nama

Mi smo i na socijalnim mrežama. Poveži se sa nama da budemo u kontaktu!