Најава Концерта у организацији Ученичког парламента Средње музичке школе

Ученици Средње музичке школе, окупљени у Ученичком парламенту, припремили су концерт који ће бити одржан у среду, 8. фебруара 2023. године у 19 часова, у великој сали Културног центра Зрењанина.

Чланови Ученичког парламентг последњих неколико година показују иницијативу у организацији и реализацији разних школских дешавања, али и догађаја који превазилазе школске оквире, чиме свакако развијају предузетнички дух и организаторске способности, поред талента за музику који већ поседују. О таленту ових младих људи сведоче бројне освојене награде са најзначајнијих музичких такмичења у земљи и иностранству.

У марту 2022. године, Ученички парламент Музичке школе организовао је донаторски концерт у Културном центру, чланови су сами креирали програм, а све са циљем да прикупе новац за замену дотрајалих дрвених клупа у школском дворишту. У тој намери су успели – током летњег распуста су замењене дрвене даске, чиме је улепшан простор испред школе. У октобру 2022. такође су организовали концерт ученика школе са гостима, који је био веома успешан.

„Парламентарци“ су припремили још један концерт, који ће бити одржан у среду, 8. фебруара 2023. године у 19 часова, у великој сали Културног центра Зрењанина. Концерт је замишљен као колаж различитих музичких жанрова – биће ту како класичне, тако и етно, џеза, народне музике, а у госте су позвани и чланови певачке групе КУД из Мокрина и Градски дечји хор Културног центра.

Улаз: добровољни прилог.

Добро нам дошли! 🎶

Погедајте најаве концерта које су за РТВ Сантос дали председник УП, Владан Кулиновић, и чланица УП, Милица Станисављев: