Наши ученици и професори учествују на хуманитарном концерту за члана Центра Мост

На идеју и иницијативу наше професорке виолине Сантине Цвејић, Центар Мост организује хуманитарни концерт 25. октобра 2023. године поводом прикупљања средстава за отплату дуга за струју корисника (детета са телесним и менталним инвалидитетом) Центра Мост. На концерту ће учествовати, такође, здружени хор и оркестар ученика и професора Музичке школе, са класичном, филмском и популарном музиком на репертоару. Овом концерту се, поред Центра Мост, придружио и Центар за очување традиционалне културе „Ђерђеф“. Добро дошли! 🎶

Погледајте интервју који је наша директорка Јелена Грбић дала за КТВ поводом Хуманитарног концерта.

Извештај са концерта

Синоћ је у Културном центру Зрењанина одржан Хуманитарни концерт у оквиру пројекта “Укључи срце”, у организацији Центра „Мост“, а на иницијативу наше професорке виолине Сантине Цвејић, са циљем прикупљања новчаних средстава за корисника Дневног боравка „Алтернатива“.
На концерту су учествовали ученици и професори наше Музичке школе „Јосиф Маринковић“, Центар за очување традиционалне културе „Ђерђеф“ из Зрењанина, Драмска секција Основне школе „Јован Дучић“ из Клека и деца из ДБ „Алтернатива“ и „Наша прича“.
Захваљујемо се свима који су синоћ дошли на концерт и помогли да се прикупи износ од 382.000 динара. 👏👏👏