Резултати са такмичења, децембар 2023.

На 31. Републичком такмичењу из солфеђа и теоретских предмета у Београду, 2. и 3. децембра 2023. године, наше ученице постигле су следеће резултате:

✨ Милица Милисављевић, ученица 6. разреда ОМШ, у класи проф. Виолете Танкосић, освојила је I награду (92 бода) из теорије музике.

✨ Милица Станисављев, ученица 4. разреда СМШ, у класи проф. Катарине Чуч Јаначковић, освојила је I награду (91,50 бодова) из теорије музике и III награду (71,80 бодова) из солфеђа.


Честитамо! 👏🎶✨🎉

На 31. Републичком такмичењу из хармоније, музичких облика и контрапункта у Београду, 10. децембра 2023. године, наше ученице постигле су следеће резултате:

✨ Мајда Мандић, ученица 3. разреда СМШ, у класи проф. Вере Голоб, освојила је II награду (88 бодова) из музичких облика.

✨ Даница Момиров, ученица 4. разреда СМШ, у класи проф. Вере Голоб, освојила је I награду (96 бодова) из музичких облика.

Честитамо ученицама и професорки! 👏🎶✨🎉

На IV Такмичењу „Звуци флауте – Сања Трајковић“ у Београду, 16. децембра 2023. године, наше ученице у класи проф. Весне Вучуревић су освојиле следеће награде:

✨ Александра Царан, ученица 3. разреда ОМШ, освојила је I-3 награду (97 бодова).

✨ Милена Даников, ученица 6. разреда ОМШ, освојила је I-3 награду (90 бодова).

Честитамо свима! 👏🎶✨🎉

Преносимо речи проф. Бранислава Гагића поводом резултата са Међународног такмичења у Русији: „За крај године стигле су нам дипломе са Међународног такмичења: „XII Международный конкурс СИБИРИАДА“ из Кемерова, Русије, на којем је било преко 1500 пријава са преко 3500 учесника!
Захваљујем се свим члановима оркестара и ансамбала који су својим учешћем допринели одличним резултатима.“

Честитамо свима. 👏✨🎶