Резултати са такмичења, новембар 2023.

✨ Васкрсија Ковачевић, ученица 4. разреда СМШ у класи проф. Ане Алексић Шајрер, освојила је I награду на 20. Међународном такмичењу соло певача „Лазар Јовановић“ у Београду, 11. новембра 2023. године.
Клавирска сарадња: проф. Јелена Лазић.
Честитамо! 👏🎶✨🎉

✨ Мариа Магдалена Торњош и Лара Балабан, ученице 2. и 3. разреда СМШ „Јосиф Маринковић“ Зрењанин, освојиле су Награде за најбоље женске вокале на такмичењу средњошколских бендова „Рок Сербика“ 11. новембра, на којем су учествовале са школским бендом „Пепси служба“. 🎶

Честитамо обема, као и целом саставу који чине Огњен Кецман, Вукашин Стевић, Јелена Болдижар, Алекса Торбица и Мајда Мандић! 🎶👏

Хвала професорима Марку Мојину и Норберту Нехезу који су у кратком року припремили наше ученике. 👏🎶

Музичка школа „Јосиф Маринковић“ Зрењанин организовала је квиз знања „Јосифу у част“ 16. новембра 2023. године, с циљем спајања три средње музичке школе које носе име композитора Јосифа Маринковића: из Београда, Вршца и Зрењанина.


Титулу победника првог квиза средњих музичких школа имена Јосифа Маринковића „Јосифу у част“ поделиле су школе „Јосиф Маринковић“ из Зрењанина и Вршца. Школа из Београда, са нешто мање бодова, заузела је друго место.

Нашу екипу, коју је припремала проф. Александра Милосављевић Вребалов, чинили су: Даница Момиров, Ксенија Вереш, Милица Станисављев, Дарио Михаљевић и Филип Црновршанин.

Честитамо свима на успеху и показаном знању! 👏🎶✨🎉

Резултати са 25. Међународног такмичења соло певача „Никола Цвејић“ у Руми, 24. 11. 2023:
✨Лара Балабан: I-7 награда (91 бод)
✨Анђелина Шварц: III-2 награда (74,6 бодова)
Класа: Светлана Бирка.
 
✨Васкрсија Ковачевић: I-2 награда (98,8 бодова)
✨Ема Шивег: II-2 награда (90,6 бодова)
Класа: Ана Алексић Шајрер
 
🎶Клавирска сарадња: Марта Ронто.
 
Ч Е С Т И Т А М О! 👏👏👏