Ученички парламент СМШ „Јосиф Маринковић“ Зрењанин одржао успешан концерт

У Великој сали Културног центра Зрењанина, 8. 2. 2023. године, одржан је успешан концерт којег је организовао Ученички парламент Средње музичке школе „Јосиф Маринковић“ у Зрењанину.

Замишљен као колаж различитих жанрова музике, задовољио је укусе бројне публике која је дошла да их подржи. Концерт је занимљив и по томе јер су чланови УП показали изузетну умешност тимског рада, као и зрелог и одговорног ангажовања: били су у улози организатора, промотера, давали изјаве за медије, били водитељи, извођачи, дизајнери плаката, програма и флајера, а били су задужени и за квалитет звука на концерту. На овај начин, стекли су важне животне вештине, чиме су привукли велику медијску пажњу и  пронашли своје место у јавном и културном животу нашег града.

Новац, прикупљен од добровољних прилога публике, коме ће придодати и новац са претходног концерта којег су организовали јесенас, биће усмерен на организовану посету ученика наше средње школе позоришта у Београду. Део прикупљеног новца парламентарци желе да усмере у хуманитарне сврхе, као помоћ у лечењу једног нашег младог суграђанина.

ВИДЕО: изјаве које су за КТВ дали директорка Јелена Грбић, чланица УП Милица Станисављев и ученик тромбона 1. разреда СМШ, Вук Симић:

📸 Фотографије ученика 4. разреда СМШ, Владимира Габриела Ловаса: